Rólunk

Kedves Vendégeink!

Éttermünk a győri Árkádhoz közel, a szlovák határtól pár percre, a Széchenyi-híd lábánál található. Szeretettel várjuk Önöket, kellemes, tágas teraszunkkal, hűvösebb napokon pedig belső vendégterünkkel, amely a földszinten 25 fő, az emeleten 45 fő befogadására alkalmas. Ha igazán finom ételeket és hatalmas adagokat szeretne megkóstolni, térjen be a Csülöksarokba! Étlapunk bőséges választékkal rendelkezik, bárki megtalálja rajta a részére megfelelő ételt az igazi magyar konyhától, a nemzetközi konyháig.
Győr legfinomabb halászlevével, többféle halétellel, 14 különböző csülökspecialitással, valamint igazi olasz recept alapján készült pizza-különlegességekkel találkozhatnak nálunk.

Éttermünk a tökéletes választás Önnek, akár egy romantikus vacsora, akár egy ünnepi ebéd elfogyasztásához, vagy ha éppen a barátaival szeretne kikapcsolódni a meccs után, egy sör mellett.

Érdemes kipróbálni, nem fog bennünk csalódni!

Csülöksarok

A Csülöksarok, és akik mögötte vannak

Kőfalvi László

Étteremvezető, Executive chef

Kőfalviné Szalai Judit

Üzletvezető-helyettes

A 3 generáció

A család

A csapat

Éttermünk egyéb szolgáltatásai

Ingyenes WiFi az étterem vendégeinek

Étel kiszállítás a hét minden napján

Élő zene, bulik, esték szervezése

Ingyenes parkolás az udvarban

"Nagyon kedves, barátságos kiszolgáló a személyzet. A rendelt ételek csodálatosan finomak, ízletesek, változatos fogások szerepelnek az étlapon. Hétköznapokon általában a napi menüt fogyasztom, hétvégeken az „a la carte” étlapról választok. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, legyen szó családi ebédről, évfordulóról, baráti találkozókról, rendezvényekről. "
- dr. Kővári Andrea

Ajánlások